alpacawandelingen/ meet&greet/ activiteiten

Algemene info: de boekingsknoppen staan onderaan, echter vanaf medio maart 2024 komt er een nieuw boekingsprogramma. Tot die tijd zijn onderstaande knoppen niet operationeel en kan u telefonisch of per mail reserveren.

Vanaf de nieuwe lokatie naast Taverne de Krieckaert in Gellik (gemeente Lanaken (B), vlak over de grens bij Maastricht NL), bij het mooie bos van de Lieteberg (nationaal park de hoge kempen) vinden diverse activiteiten plaats met de alpaca’s. De speciaal opgeleide therapie-alpaca’s Ren, Stimpy en Haakon gaan graag aan de wandel, ontmoeten graag nieuwe mensen en kunnen zelfs ingezet worden voor therapie-sessies (zie menu opties). Mocht de gewenste activiteit of datum niet geagendeerd staan, neem dan contact op voor een voorstel op maat (denk aan: teambuildings, vrijgezellenuitstap, speeddaten enz.)

Voorwaarden: Alle activiteiten vinden plaats voor eigen risico van de deelnemers, Alpaca Reckheim kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopt letsel of schade . Volg altijd de instructies op van de begeleider. De wandelingen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar. De meet&greet is wel geschikt voor alle leeftijden (uiteraard kinderen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers). Honden (behalve hulphonden) of andere huisdieren kunnen niet deelnemen aan deze activiteiten. De Taverne is bereikbaar met de rolstoel en de alpaca’s kunnen op verzoek tot op het terras en zelfs binnen komen wanneer gewenst.De Taverne is hondvriendelijk, dus eventueel kan daar iemand wachten wanneer er honden bij de bezoekersgroep zijn.

De activiteiten gaan ook door bij slechtere weersomstandigheden; alleen de zaakvoerder van Alpaca Reckheim beslist wanneer de veiligheid van deelnemer’s of alpaca’s in gevaar komt en zal dan een passend alternatief aanbieden. De meet&greet kan wel altijd plaatsvinden in/bij de stal en is overdekt.

Annulering tot 48 uur voor aanvang van de activiteit? Dan wordt er in overleg een nieuwe afspraak ingepland. Vind de annulering plaats binnen 24 uur voor aanvang van de activiteit, dan vervalt de afspraak en dient u een nieuwe boeking te plaatsen wanneer gewenst.

Bij het boeken van een activiteit gaat u akkoord met bovenvernoemde voorwaarden.

Wilt u een datum boeken die niet beschikbaar staat op Calendly? Neem dan toch contact met mij op svp, soms zijn er bij andere groepen nog 1-4 plaatsen over wat helaas nog niet te zien is op de boekingspagina (working on it….:-))

Wij gebruiken momenteel Calendly om de activiteiten met onze alpaca’s te boeken. Kies uit onderstaande avonturen met de alpaca’s! Alle overige info staat daarbij vermeld. Wilt u een andere datum afspreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

ALPACA WANDELING RESERVERENALPACA MEET & GREET & FEED RESERVEREN

SPEEDDATEN MET ALPACA’S!