alpacawandelingen/ meet&greet/ activiteiten

Algemene info: de boekingskalender staat onderaan deze pagina, maar leest u eerst de info over de inhoud van de activiteiten svp.

Last minute mogelijkheden staan helemaal onderaan deze pagina.

Voor gasten van camping Europarcs in Zutendaal: zie het tabje “Europarcs” onder “alpacawandelingen” voor uw exclusieve voorwaarden bij een alpaca-activiteit.

Vanaf de nieuwe lokatie naast Taverne de Krieckaert in Gellik (gemeente Lanaken (B), vlak over de grens bij Maastricht NL), bij het mooie bos van de Lieteberg (nationaal park de hoge kempen) vinden diverse activiteiten plaats met de alpaca’s. De speciaal opgeleide therapie-alpaca’s Ren, Stimpy en Haakon gaan graag aan de wandel, ontmoeten graag nieuwe mensen en kunnen zelfs ingezet worden voor therapie-sessies (zie menu opties). Mocht de gewenste activiteit of datum niet geagendeerd staan, neem dan contact op voor een voorstel op maat (denk aan: teambuildings, vrijgezellenuitstap, speeddaten, therapiesessies, bezoek aan huis of instelling enz.)

Een geboekte wandeling vanaf 4 personen duurt 1,5 uur, voor kleinere groepen wordt de wandeling wat korter en is er wat meer tijd voor de alpaca’s bij de paddock. Deze laatste optie is ook een keuze bij onverwacht slechter weer.

Na afloop van een activiteit bij de Krieckaert bestaat vrijblijvend de mogelijkheid iets te nuttigen bij de naastgelegen Taverne, waar ook een verkoopsvitrine staat met handgemaakte alpacawollen producten.

Voorwaarden: Alle activiteiten vinden plaats voor eigen risico van de deelnemers, Alpaca Reckheim kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopt letsel of schade . Volg altijd de instructies op van de begeleider. De wandelingen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar. De meet&greet is wel geschikt voor alle leeftijden (uiteraard kinderen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers). Honden (behalve hulphonden) of andere huisdieren kunnen niet deelnemen aan deze activiteiten. De Taverne is bereikbaar met de rolstoel en de alpaca’s kunnen op verzoek tot op het terras en zelfs binnen komen wanneer gewenst.De Taverne is hondvriendelijk, dus eventueel kan daar iemand wachten wanneer er honden bij de bezoekersgroep zijn.

De activiteiten gaan ook door bij slechtere weersomstandigheden; alleen de zaakvoerder van Alpaca Reckheim beslist wanneer de veiligheid van deelnemer’s of alpaca’s in gevaar komt en zal dan een passend alternatief aanbieden. De meet&greet kan wel altijd plaatsvinden in/bij de stal en is overdekt.

Annulering tot 48 uur voor aanvang van de activiteit? Dan wordt er in overleg kosteloos een nieuwe afspraak ingepland. Vind de annulering plaats binnen 48 uur voor aanvang van de activiteit, dan vervalt de afspraak en dient u een nieuwe boeking te plaatsen wanneer gewenst; er vindt dan geen restitutie plaats van uw betaling.

Bij het boeken van een activiteit gaat u akkoord met bovenvernoemde voorwaarden.

Wilt u een datum boeken die niet beschikbaar staat? Neem dan toch contact met mij op svp.